El passat diumenge 12 de maig vam celebrar el V Torneig Solidari de Bàsquet Inclusiu en benefici dels projectes socials de la nostra associació.

A la jornada hi van participar 6 equips. Un total de 35 participants, amb integrants de totes les edats, amb participació també d’alguns dels joves receptors dels nostres projectes socials a Mataró. Fent del torneig una oportunitat de convivència intercultural, intergeneracional i inclusiva en tots els sentits. Crec que tots en vam poder gaudir durant la lligueta i la fase final del torneig.

Equips:

Mini Barça

Sadako Kids

Black Team

Sadako Team

Star Wars

Lakers Joäo

El fet que valors com la competitivitat cega o l’agressivat quedéssin de banda va fer que tots els participants poguéssim gaudir de la pràctica esportiva en un ambient familiar i distès, propiciant la transmissió de valors com el respecte, el treball en equip, el joc net i la superació personal.

Volem agraïr de cor a l’Escola Salesians de Rocafort per la cessió de l’espai. Gràcies per acollir la nostra activitat a la vostra escola! Vam estar molt i molt bé 🙂

Hem fet un recull de fotos, que podeu veure en el vídeo d’un minut i mig clicant aquí!

Reflecteixen el que va ser: un dia festiu on la pràctica esportiva, i valors com el joc net, la generositat, la solidaritat i el respecte van conviure amb total harmonia! Moltes gràcies a totes i tots els que ho vau fer possible amb la vostra participació! Ens hi veiem l’any que ve!

Aquí us les deixem!

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *