Categories:

Ja estan engegats els preparatius per a la segona edició del torneig solidari de bàsquet que vam realitzar l’any passat el dia 1 de maig en un clima familiar i festiu, dirigit a persones de totes les edats! Aquest any hi ha novetats!

La primera és que es tractarà d’un torneig d’esport inclusiu, doncs tindrem la col·laboració de l’associació Sports PTB. Així doncs, prepareu-vos per una experiència encara més enriquidora!

La segona és el canvi d’ubicació! Aquest any el torneig es durà a terme a les Pistes de Sant Francesc, a Sant Cugat del Vallès!

El torneig és solidari en benefici de les activitats de gestió d’emocions (Taller Arrels) i d’esport amb valors (Del Futbol a la Vida) que realitzem amb nens i nenes al Centre Sant Pau de Càritas Interparroquial de Mataró, al barri de Rocafonda-Palau, la majoria de famílies nouvingudes.

On ens agradaria arribar:

  • Ampliar l’oferta d’activitats: Portar a terme esports amb valors com voleibol i bàsquet.
  • Que cada infant pugui tenir una equipació per a l’entrenament: Xandall, samarreta, pantalons, calçat.
  • Renovació de material esportiu: Pilotes, cons, xarxes, mini-porteries…

Més informació i inscripcions a l’enllaç del nostre calendari!

Ja podeu fer la inscripció omplint el formulari que trobareu al final d’aquesta entrada. Recordeu que podeu fer el donatiu de la fitxa anticipadament al final de tot de la informació de l’esdeveniment del nostre calendari. El torneig és de 5×5, si no sou prou gent per fer un equip podeu fer la inscripció com a jugadors, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ho arreglem!

jornadabasquet_web

 

 

Etiquetes:

One response

  1. Animeu-vos a participar del torneig! De moment serem entre 8 i 11 equips! Estarem molt contents de gaudir de la vostra presència i de compartir una estona d’esport! Agraïrem també les col·laboracions puntuals per aquells equips que necessitin un cop de mà en algun partit! De totes maneres sereu benvinguts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *