Categories:

Aquesta Setmana Santa des de l’Associació estem impulsant les “II Jornades Esportives amb valors” que es portaran a terme del 10 al 13 d’Abril (Setmana Santa).

Gran part del nostre temps el dediquem als nens i nenes dels barris de Rocafonda i El Palau de Mataró. La majoria de les famílies d’aquests barris (un 80% aproximadamet) viuen en situació de risc d’exclusió social; és per això que les vacances de Setmana Santa es converteixen en un temps “lliure” en que l’alternativa dels nens i nenes és anar rondant pel carrer.

Des de Joäo Martí proposem als infants una alternativa productiva a aquest temps: Les “II Jornades Esportives amb valors”, en les que a més de practicar esports, aprendran aspectes relacionats amb la convivència i experimentaran com posar en pràctica tot un seguit de valors que els ajudarà a créixer.

Per dur a terme aquesta tasca i per cobrir les despeses d’alimentació, de monitors i de material, iniciem la campanya “Beca un infant per a les Jornades Esportives”.

beca_a_un_infant2017

La Beca és de 40€ i amb això cobrim la dieta diària i l’activitat corresponent d’un infant durant els 4 dies.

Si vols col·laborar a que un infant (o més d’un) gaudeixi d’una Setmana Santa inolvidable i diferent a les que ha viscut fins ara,  pots fer la teva aportació al nostre número de compte en concepte “Beca”

num_compte_iban

Un fort agraïment de l’Equip de Joäo Martí i dels nens i nenes per avançat.

Gràcies per fer-ho possible!

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *