Categories:

Avui ens hem estrenat amb el I Torneig Solidari de Volleyball de l’Espai Joäo Martí, i estem molt contents d’anunciar que ha estat tot un èxit!!! Al llarg del torneig s’ha respirat un ambient alegre, d’esportivitat i solidaritat! Moltes gràcies a totes i a tots els que heu participat de la jornada!!! I gràcies també especialment a l’Escola Sadako que ens ha cedit aquestes magnífiques instal·lacions!! Amb dies com aquests entre tots posem un petit gra de sorra perquè les activitats de gestió d’emocions i valors que realitza l’associació amb infants i adolescents en risc d’exclusió social a Mataró puguin seguir sent una realitat!

El torneig ha començat amb una lligueta de 6 equips de 3×3, que ha permès anar fent un bon rodatge dels jugadors. En acabar hem fet sortejos que han ajuntat els equips de 2 en dos, creant així 3 equips de 6 jugadors. El resultat ha estat una mini fase final ben emocionant! Hem acabat la jornada amb el ja tradicional repartiment de premis i unes paraules d’agraïment!

Amb aquest torneig, que se suma al de futbol i al de bàsquet, tanquem la temporada més esportiva de l’Espai Joäo Martí fins l’actualitat! L’any que ve segur que repetirem!!

Aquí teniu una selecció de fotografies del que ha estat el dia!

Etiquetes:

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *