Categories:

A un dia de l’estrena del gran espectacle de màgia del nostre amic Ivan Larson “Allà On Neixen els Somnis”, fem un recordatori en el que us donem algunes indicacions sobre la tarda de demà.
 
Primer de tot, informar que ja s’han venut totes les localitats, moltíssimes gràcies a tots!!
 
Recordeu portar la vostra entrada, ja sigui en format paper o digital amb el codi de seguretat per a què el poguem comprovar a la taquilla els que les heu aconseguit a través de la web. Qui no tingui la seva entrada la recollirà a la taquilla dient el seu nom.
 
Ens podreu trobar als Lluïsos d’Horta a partir de les 5 de la tarda, que és quan obren (C/Feliu i Codina, 7-9 https://goo.gl/maps/3FwAf ). Allà hi ha servei de bar per a qui hi estigui interessat. Les portes de la sala les obrirem entre dos i tres quarts de sis. 
 
Recomanem arribar als Lluïsos en transport públic, doncs és un barri on costa bastant trobar lloc per aparcar. 
 
Hi ha dues parades de metro aprop:
Horta L5 (blava): A 5 minuts a peu dels Lluïsos.
Valldaura L3 (verda): A 13 minuts a peu.
Per arribar-hi amb bus podeu consultar la web:
 
Pàrking: Garatge Horta (No és un parking molt gran, i des del pàrking fins al teatre hi ha uns 5 minuts a peu), es l’únic que hi ha per la zona. 
Pl. Eivissa, 12, telèfon 934290975.
Podeu trobar les indicacions fins el pàrquing al link:
 
Moltes gràcies de nou, qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon del Ray 629682154. Si hi ha algú que no pot assistir a l’espectacle que ens ho faci saber en aquest mateix telèfon i així farem que algú altre pugui gaudir de l’espectacle.
 
Una forta abraçada i fins demà,
 
Equip de l’espai Joäo Martí

Etiquetes:

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *