Categories:

Aquest any hem engegat una activitat que fa temps rondava el cor de l’Anna M: ELS SOPARS VIATGERS!

sopars viatgers

Aquests sorgeixen de la idea que la darrera dècada han vingut a viure al nostre país un gran nombre de persones de diferents països del món, i moltes d’elles ja formen part del nostre cercle d’amics. Així doncs, els Sopars Viatgers s’organitzen per la voluntat de compartir la seva cultura, que ens expliquin les seves tradicions, valors, els seus orígens. I quina millor oportunitat que trobar-nos al voltant de la taula, que tant parla de qui som! I sobretot… en molt bona companyia!!!

El mes d’octubre vam celebrar el primer dels Sopars Viatgers sobre la República Dominicana, us deixem amb algunes fotos de la trobada, que va ser un èxit!! Amb taller final de bachata i tot! Moltes gràcies Hayci i Leonor per fer-nos viatjar a República Dominicana!!!

I aquest passat dissabte vam fer el del Perú! Vam degustar plats fets per l’Ivan, la Lucy, el Santiago, la Patricia, i per la Sara i la mamá Brañes! Tots boníssims!!!!! I al final espectacle de cant i balls tradicionals!!!!! Moltes mooooltes gràcies, realment hi vau posar el cor!!

Us esperem al desembre amb Indonèsia! SEGUIM VIATJANT!!!! Una abraçada!!!

Etiquetes:

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *