Categories:

Seguim acompanyant i aprenent amb el projecte 360º. Amb aquest espai colem oferim suport, eines i orientació per mitjà d’espais individuals i grupals de creixement i intercanvi per promoure la igualtat en l’accés a drets i oportunitats per a totes les persones!

360 espai joäo martí
La Fanta, l’Awa, la Wassa i la Fatou. Gràcies.

Ens trobem amb les piles carregades, més energia que mai i amb moltes ganes de seguir construint un any més. Tenim moltes idees i moltíssimes ganes de fer-les possibles. I totes hi podem posar el nostre granet de sorra.

Des de la botiga, compartint temps, compartint els nostres valors… Segur que entre totes trobem la manera.

Aquest cop presentem: Els clauers de Joäo Martí.

Avui amb les dones del projecte 360° hem fet els primers clauers. I el resultat és preciós, segur que aviat, amb la pràctica, anirem millorant la tècnica.
Us agraden? Estan fets des del cor i busquen ser una manera fàcil de col·laborar amb els nostres projectes. En vols un? Pregunta’ns i aconsegueix el teu.

Clauer nina artesanal
Primer disseny d’elaboració pròpia del clauer de Joäo Martí. https://espaijoaomarti.org/producte/clauer-artesanal/

Ha estat un bonic matí on cadascuna de nosaltres ha tingut l’oportunitat de crear i dissenyar com volíem fer el cabell, els vestits, els mocadors… i el resultat és aquest. I n’estem molt contentes.

La idea de fer aquests clauers és donar-nos visibilitat i arribar més lluny. Que se’ns conegui i fer-ho possible entre totes.
Animen a persones, entitats i comerços que vulguin participar a escriure’ns i us explicarem exactament el funcionament d’aquesta proposta de difusió de l’acció de Joäo Martí.

Aviat fabricarem uns petits expositors on penjar els clauers, que també acompanyarem d’una guardiola i d’informació sobre a què es destinaran els beneficis! Només cal que ens digueu quants en voleu i us farem arribar l’expositor per posar-lo al vostre local i ajudar a donar-nos a conèixer. Els diners dels clauers aniran directament a la guardiola, on a més de ser invertits per fer més clauers, també ens serviran per invertir en altres materials necessaris per seguir fent tots els projectes.
Estarem en contacte per passar-vos a recollir les guardioles i en el cas que vulgueu seguir col·laborant, donar-vos més clauers per seguir-nos promocionant.

Així que ja sabeu, tant vosaltres, com les vostres amistats, o si teniu un comerç! Qui vulgui! Pot aconseguir aquests clauers contactant amb nosaltres.

Moltíssimes gràcies i esperem que us agradin tant com a nosaltres fer-los!!

Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquest camí i seguir sumant amb l’Espai Joäo Martí!

Amb la col·laboració de :
Ajuntament de Mataró

Bankia

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *