Categories:

Gràcies Anouar per voler compartir aquest escrit.

“Primer de tot voldria donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que jo vingués a Viu l’Esport i que estigués a Joäo Martí.

Encara que no ho sembla, ja que parlo poc i em costa expressar-me, m’heu ajudat molt i estic molt agraït. La veritat és que he crescut com a persona amb vosaltres i també he après moltíssimes coses de tothom.

*Del Ray he après a no conformar-me. A estar fent sempre alguna cosa. A mirar sempre el costat positiu. No ens coneixíem d’abans i el Ray va confiar en mi. Aquest és el segon any que vaig a Viu l’Esport.

*De l’Oriol he après un munt de coses però una de les coses que més m’ha ajudat, és que ara confio més amb mi i sóc més segur de mi mateix. També he après a posar-me en el lloc de l’altre per veure com se senten les altres persones.

*De la Marta he après a estimar, encara que jo no ho expressi molt. He intentat aprendre moltes coses d’ella, a confiar en mi, obrir-me i ser més carinyós. A concentrar-nos quan toca estar per feina. M’agradaria tenir les coses tan clares com ella.

*Del Xavi, també he après moltes coses. Una d’elles a dir les coses clares, directes, a no buscar excuses, lluitar i esforçar-se en allò que es vol.

*De l’Anna, he après a preocupar-me per les altres persones. Sempre em pregunta “com estàs?”, “si m’agrada…?”… I sempre està de bon humor.

Voldria donar les gràcies a totes les persones i que sapigueu que estic molt agraït.

Encara que no ho expressi: us estimo molt a tots”.

Anouar, Juliol 2020.

Etiquetes:

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *