Categories:

beca_a_un_infant

Aquesta setmana hem donat el tret inicial de la campanya “BECA A UN INFANT PER LES JORNADES ESPORTIVES!”, que pretén recollir fons per a que infants i adolescents en risc d’exclusió social dels barris de Rocafonda-El Palau de Mataró puguin participar de les “Jornades Esportives amb valors” que es duran a terme del 21 al 24 de març (vacances de Setmana Santa).

Com molts de vosaltres ja sabeu, gran part del nostre temps el dediquem als nens i nenes dels barris de Rocafonda i El Palau de Mataró.

La majoria de les famílies d’aquests barris (un 80% aproximadamet), viuen en situació de risc d’exclusió social; és per això, que les vacances de Setmana Santa es converteixen en un temps “lliure” en que l’alternativa dels nens i nenes és anar rondant pel carrer.

Des de Joäo Martí proposem als infants una alternativa productiva a aquest temps: les “Jornades Esportives amb valors”, en les que a més de practicar esports, aprendran aspectes relacionats amb la convivència i experimentaran com posar en pràctica tot un seguit de valors que els ajudaran a créixer.

Per a dur a terme aquesta tasca i cobrir les despeses d’alimentació, de monitors i de material, iniciem la campanya “Beca a un infant per a les Jornades Esportives”.

La Beca és de 40€/infant i amb això cobrim la dieta diària i l’activitat corresponent d’un infant durant els 4 dies que durarà l’activitat.

Si vols col·laborar a que un infant (o més d’un) gaudeixi d’una Setmana Santa inoblidable i diferent a les que ha viscut fins ara, fes la teva aportació al nostre número de compte IBAN especificant “Beca” en el concepte:

num_compte_iban

Un fort agraïment de l’Equip de Joäo Marti i dels nens i nenes per avançat!

Gràcies per fer-ho possible!

Etiquetes:

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *