Categories:

Ja hem tornat a començar un nou curs a l’Espai Joäo Martí. Després de l’èxit del casal i les colònies al juliol vam aprofitar l’estiu per carregar piles i tornar a començar al setembre amb moltes ganes de seguir creixent.
Aquest any seguim amb les activitats…
Aprenentatges, 18 infants de primària participen setmanalment d’una activitat de suport a l’escolarització.
Futbol, 35 nois i noies participen de la lliga escolar de Mataró amb un equip d’aleví mixt, i dos infantils (femení i masculí).
Espai Bambú, 30 infants del CEIP Rocafonda participen d’activitats de lleure les tardes dels dissabtes.
Tallers, 20 noies de la residència maternal de Santa Eulàlia i 30 infants del Casal Obert de Mataró participen setmanalment de dinàmiques d’introspecció i gestió emocional.

Aquest any acompanyem a més de 100 infants i les seves famílies que es troben en situació de risc d’exclusió social al barri de Rocafonda, de Mataró.
L’equip humà està format per 3 professionals i més de 20 persones voluntàries que fan possible atendre les necessitats de les persones que participen en les nostres activitats.
Totes aquestes activitats es duen a terme gràcies al suport, no només econòmic, de diferents recursos públics i privats. Gràcies al suport de l’Ajuntament de Mataró, el Banc d’Aliments, la Caixa, la Diputació de Barcelona, la Fundació Iluro, la Fundació Probitas, la Generalitat de Catalunya i Vizan.
També volem agrair a tots els socis i les sòcies de l’associació i a totes les persones que confieu en la nostra tasca.

Gràcies per seguir-nos acompanyant. Tenim moltes ganes i il·lusió per tornar a trobar moments per veure’ns i seguir compartint la tasca que fem!

Ajuntament de Mataró
Diputació de Barcelona
fundacio iluro

Etiquetes:

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *