Diumenge va ser el IV Torneig Solidari de Bàsquet Inclusiu! Una vegada més (ja la quarta!) va ser una jornada ben agradable on l’esportivitat, la solidaritat i l’alegria van predominar! Un dia festiu d’esport inclusiu i intergeneracional on tothom, petits i grans, vam poder gaudir de l’esport i de la companyia.

Vam comptar amb la presència de 8 equips. Des de l’equip dels més petits fins al de pares. No hi van faltar l’equip d’Sports PTB i els dos Cal Manco Team que ja formen part de l’essència del torneig, el de Joäo Martí amb membres i voluntaris de l’associació i el de Creixent Juntes, format per joves participants de les activitats de l’associació a Mataró.

I per primera vegada vam tenir la participació de l’equip UESC-ASDI. Va ser una experiència genial! Estem molt contents de la vostra participació al torneig, i esperem que es repeteixi l’any que ve 🙂 Gràcies per penjar les fotos al vostre facebook!

I aquí una petita selecció de l’entrega de premis i foto de família:

Trobareu més fotos dels partits a la nostra pàgina de facebook!

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat i joc net!!! En dies com aquest es plasmen els valors de la nostra associació!

Esperem retrobar-nos l’any que ve!! I si us agrada jugar a futbol, per Nadal farem el III Torneig Solidari de Futbol! Animeu-vos a participar-hi!

Convidem als més petits a les convivències esportives que fem al mes de juliol! Feu-hi un cop d’ull!

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *