Categories:

Us donem la Benvinguda a la nova web de l’Associació Espai Joäo Martí!!

Web capçalera

Feia dies que l’estàvem preparant i estem molt contentes del resultat!

Les diferents accions que us presentem les hem anat creant amb els anys, reformulant…

  • Acció Social: és la proposta que mou la nostra raó de ser. Inclou totes les accions destinades a persones, a partir dels sis anys, que es troben en situació de risc d’exclusió social, al barri de Rocafonda, de Mataró. Actualment oferim un acompanyament individualitzat a les necessitats personals. Aquest espai individualitzat es complementa amb espais grupals adaptats a les diferents edats en entorns d’aprenentatge, oci positiu, esports, espiritualitat, voluntariat… L’Acció Social que oferim és un espai alternatiu per a persones que no disposen dels recursos econòmics, ni de les eines i els suports necessaris per accedir a drets i oportunitats en igualtat de condicions.
  • Activitats anuals: al llarg dels anys durant els períodes de vacances també hem detectat la necessitat d’oferir un espai d’acompanyament per a les persones que es troben en situació de risc d’exclusió social. A més, el fet de fer-ho en temporada no escolar possibilita l’intercanvi entre persones més enllà del barri Rocafonda de Mataró. És per això que les activitats són obertes per qui hi vulgui participar durant la Setmana Santa (Jornades Esportives) i durant l’estiu (Viu l’Esport). Generem un espai on per mitjà de l’esport i el lleure coneixem i aprenem els valors.
  • Vincles: és el reconeixement per la feina ben feta. Són les activitats que realitzem des de fa anys conjuntament a altres recursos. Són activitats sobre les temàtiques que guien el dia a dia de totes les altres accions, destinades a unes persones concretes, amb uns objectius específics que sorgeixen del compromís conjunt amb el servei amb el qual s’actua. Tenim convenis amb diferents agents de l’àmbit social amb els quals actuem amb objectius compartits.

Seguim enginyant maneres per seguir construint i creant aquest espai que ens fa creure a totes que existeix un lloc on tot és possible! Com a resultat d’aquest procés, us animem a visitar la pàgina web. No som persones expertes en crear entorns virtuals, ni tampoc mai havíem fet una botiga on-line! Però hem experimentat i creat fins al resultat que teniu a les mans. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres hem gaudit creant-la!

Infinites gràcies com sempre!

Vols seguir col·laborant amb nosatres?

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *