VIU L'ESPORT 21

INSCRIPCIONS TANCADES!

“Viu l’esport!” és una activitat esportiva que fem en convivència, dirigida a nens i nenes de 6 a 16 anys. Treballem diversos valors humans i emocions de manera específica, els aprenem a identificar, a reconèixer i a reaccionar a cada moment segons les eines emocionals pròpies i/o les que podem aprendre.

Per exemple, a nivell individual treballem la presa de decisions a l’hora de colpejar la pilota amb un bat de beisball; treballem la por a l’error a l’hora de tirar un tir lliure en un partit de bàsquet…

A nivell grupal treballem la cooperació, la generositat, el respecte, la resolució de conflictes, l’alegria de gaudir de l’esport malgrat l’equip guanyi o perdi.

Després es propicien espais de reflexió on els nens i nenes poden traslladar l’aprenentatge a vivències del dia a dia a l’escola, a casa o amb altres grups, a la seva vida.

L’activitat es desenvolupa en un entorn tranquil i en ple contacte amb la natura, ideal per a fer-hi unes convivències esportives a l’estiu!

Així doncs, a Viu l’esport! es treballen els valors i les emocions a través de l’esport. És una activitat d’inclusió on aconseguim beques per a que hi participin infants i adolescents en risc d’exclusió social.

VIU L'ESPORT 1

Fotografies de  la vuitena edició.

VIU L’ESPORT

DescripcióActivitat lúdica esportiva que fem en convivència durant una setmana on treballem diversos valors i emocions de manera específica. Al llarg del dia els aprenem a identificar, reconèixer i reaccionar a cada moment segons les eines emocionals pròpies i/o les que podem aprendre.

Aquestes convivències s’ofereixen a infants dels barris Rocafonda-El Palau i a infants de famílies vinculades a l’Associació, de Barcelona, Sant Cugat, Masnou, etc..

JustificacióS’ha observat que els nens i nenes dels barris Rocafonda-El Palau els costa relacionar-se amb altres nens i nenes de la seva edat de fora al barri malgrat estar escolaritzats en altres punts de la ciutat.

És per això que els infants de la ESO que participen de les activitat Arrels de Joäo Martí se’ls ofereix participar d’aquestes convivències.

S’ha considerat només oferir aquesta activitat a l’etapa de la ESO perquè les activitats ofertes en el territori per aquestes edats són més limitades. També per l’equip educatiu es veu com a una motivació afegida el fet d’arribar a l’edat i tenir la il·lusió de participar-hi.

Si desitgeu rebre més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem amb més detall de l’activitat!!


Inscripcions i pagament

PREU: 300€ per nen/a, 220€ el 2n fill.

A causa de la situació sanitària actual per COVID-19 les places són limitades i les inscripcions resten tacades.

S’ha obert una llista d’espera i en el cas d’haver-hi alguna baixa ens posarem en contacte el més aviat.

Respecte al pagament, en els darrers dies ens posarem en contacte per tal d’indicar els passos a seguir per a formular el pagament de Viu l’esport 2021.

Moltes gràcies!


Viu l'esport 2021