DEL 2 AL 8 DE JULIOL AL RIPOLLÈS

Activitat de convivència a l’estiu on es treballen valors i emocions per mitjà de l’esport i el lleure socioeducatiu.

Viu l’esport és una oportunitat perquè infants i joves amb escasses possibilitats econòmiques gaudeixin d’una setmana de convivències amb altres infants de Catalunya.

PLACES EXHAURIDES!

actualment tenim les inscripcions tancades

En aquests moments NO tenim més disponibilitat. Si omples el formulari accediràs a la LLISTA D’ESPERA i contactarem amb tu per informar-te personalment de les inscripcions confirmades i en el cas d’alguna anul·lació poder comptar amb tu!

Si ho prefereixes pots COL·LABORAR econòmicament perquè sigui un infant o jove de Mataró qui pugui gaudir d’una setmana màgica aquest juliol

L’estiu del 2021 gràcies a les donacions econòmiques de particulars i entitats vam aconseguir 25 beques!

Setmana de convivència, d’aprenentatges en un entorn natural on s’afavoreix el vincle positiu amb les persones i la natura. Fem un recorregut per diferents valors i emocions, de manera vivencial, per tal d’aprendre a identificar, reconèixer i reaccionar davant les diferents situacions, contextos i reptes que vivim al llarg de la nostra vida.

Creiem en l’esport i el lleure com a eines transformadores i que guien la nostra metodologia.

“Treballem la confiança amb esports d’exigència individual, com el beisbol, el fracàs en fallar un xut de penal, la cooperació i treball en equip amb esports de grup i les emocions que poden sorgir al llarg de les activitats com l’alegria en guanyar i la tristesa o ràbia en perdre”

L’EQUIP HUMÀ

Som un equip de 12 persones.

1 Director de lleure, 2 Educadores Socials, 4 Monitores de lleure, 2 Pre-monitores, 1 Infermera i 2 Responsables de cuina

SERVEIS INCLOSOS

Estada a la casa, pensió completa, equip de monitores, material, activitats i assegurances.

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Segueix-nos a les xarxes socials