Cinc Anys Creixent Junts a Mataró

El 19 de setembre de 2012 neix l’Associació Espai Joäo Martí amb la iniciativa de ser un espai obert, de creixement de la persona per arribar assolir un equilibri que permeti gaudir de l’alegria de viure i d’existir.

Des del primer moment, Joäo Martí vetlla pel creixement personal i l’acollida de les persones amb menys possibilitats econòmiques i culturals, conscienciant en la solidaritat. Així doncs el curs 2012-2013, en col·laboració amb Caritas Interparroquial de Mataró s’inicia un camí d’activitats en el barri de Rocafonda-El Palau amb la intenció d’acompanyar a infants i adolescents amb risc d’exclusió social en el seu desenvolupament personal i social.

Des del lleure i l’esport amb valors, després de cinc d’anys, seguim creixent junts a Mataró. Volem celebrar i agrair aquest camí que es va dibuixant poc a poc i amb el que hem compartit moltes vivències, tant amb els infants, com amb les famílies, el grup de voluntariat, els que heu participat d’activitats solidàries

També volem mostrar-nos a la ciutat pels que encara som desconeguts i poder començar a establir nous llaços de cooperació i fer xarxa d’amistat.

L’acte tindrà lloc al Nou Parc Central, el dia 17 de setembre. Començarem a les 11h i acabarem a les 20h. Hi haurà imatges del recorregut fet fins ara, activitats i esports per infants i joves, una arrossada popular, concerts, agraïments i Batukada.

Tots i totes hi sou convidats!

Visiteu l’esdeveniment del nostre calendari per a més detalls sobre la festa!

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *